إعلان

سر لقلى السمك زززززى المطاعم بالظبـــط

1:08 م

 سر لقلى السمك زززززى المطاعم بالظبـــط








 هقولكم على  سر لقلى السمك بدون حرق الزيت أو تدخين الشقــه أو الريحــه


تعـــالوا أقولكــم عليـــه 


إنتـوا طبعا بتتبلوا السمك بالكمون وكزبره ناشفه وملح وليمون وخل وثوم للى عايز
يتتبل كويس أوووى من بره ومن جوه المهم تحضروا طبق
عميق وفيه حوالى 4 معالق دقيق وعليه حبة مية ونصف ليمونه ومعلقة صغيرة خل وملح وحبة فلفل اسود ونقلب الخلطة دى فى بعضها بحيث يكون زى الزبادى كده  وغطسوا السمك  على الجنبين بدل الدقيق الناشف وبكدا الزيت لا يحترق منكم ثم غطى اثناء القلى الصينية بأى شى وبكده الشقة مش هتتدخن خااااااااااااالص




يلا جربوها وقولوا رأيكــم  وبالهنا و الشفا 

المشاركات الشائعة

Blogger templates